Friday, February 26, 2010

Minta Maaf Semua

Aku suka nak post pasal perjalanan aku. Baru-baru ni, perjalanan gua dari ara damansara ke sungai buloh banyak cerita. Tapi aku tak cerita di sini, just kat budak hitam. Maaf sebab gua tak bagi tau.
Ini boleh kira gua kerja. Nak gak pegang dewa. Yeah. Budak Hitam ni. Aku ost segala-gala yang aku boleh post. so nah link

Budak Hitam

3 comments:

iqbalsyarie said...

kami berduka cita...huhuhuhu... =p

Johan 23.01.84 said...

Budak Hitam tu blog ko gak ke?

Anak Abdullah said...

>iqbal..anak abdullah takkan terkubur macam tu je

>bro Johan..aah la bro..akhiirnya domain sendiri menjadi realiti..dengan adanya komputer sendiri...
Sori la..tapi..aku akan stay menulis kat sini